Financiële coaching

H

oornstra Budgetadvies

 Financiële coaching, trainingen en workshops

Financiële coaching


Het doel van dit traject is het overdragen van kennis en kunde waardoor men zelf de eigen administratie bij kan houden. Daarnaast krijgt de medewerker tips op het gebied van financiële regelingen, kortingen en toeslagen.


Intakegesprek

In een kennismakingsgesprek bespreken we wat de behoeftes zijn en wat ik als financieel coach voor de medewerker kan betekenen.


Begeleidingstraject

De eerste stap is om samen de papieren te ordenen en het budgetoverzicht in te vullen op basis van de huidige situatie. Daarna kijk ik naar mogelijkheden om de inkomsten te verhogen, denk aan belastingtoeslagen of overheids-/gemeentelijkeregelingen. En welke besparingen mogelijk zijn met als doel om balans te krijgen. Als er weer balans is, dan is het de bedoeling om het zelf te gaan doen. Hierbij leer ik de medewerker omgaan met het nieuwe budget.


Nazorg

Nu is er weer grip op de situatie en kan zelfstandig en op verantwoorde manier omgegaan worden met de financiën. In overleg wordt het contact minder.

© Hoornstra Budgetadvies 2020        Renske Hoornstra         Telefoon 072-8200266            Email info@hoornstrabudgetadvies.nl            KvK 54869633