Over HoBa

H

oornstra Budgetadvies

 Financiële coaching, trainingen en workshops

Over Hoornstra Budgetadvies


Hoornstra Budgetadvies is in maart 2012 opgericht door Renske

Hoornstra. Na 14 dienstjaren bij SNS REAAL en een budgetcoachopleiding in 2011 heeft zij de stap gezet om zich als financieel coach in te zetten voor werknemers met financiele problemen.


Hoornstra Budgetadvies is aangesloten bij het NVVBS de beroepsvereniging voor budgetcoaches en schuldhulpverleners.


Renske is ...

betrouwbaar, integer, betrokken en doelgericht. Met de kennis die zij heeft is haar doel om de financiële zelfredzaamheid van de mensen te vergroten.


Opleiding

In oktober 2012 heeft Renske de opleiding budgetcoach bij Learncare gevolgd. Maar als financieel coach ben je nooit klaar met leren. Zij zorgt dat ze zich continue blijf scholen zodat ze op de hoogte is van de recentste ontwikkelingen. In 2013 heeft ze ook de opleiding Train-de-trainer van het Nibud gevolgd en heeft ze met succes zich KIWA gecertificeerd.Gastdocent

Jong geleerd is oud gedaan! In dat kader zet Renske zich in om kinderen te leren omgaan met geld. Zij geeft gastlessen bij het basis- en voortgezetonderwijs.


Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches
KIWA persoonscertificering

© Hoornstra Budgetadvies 2020        Renske Hoornstra         Telefoon 072-8200266            Email info@hoornstrabudgetadvies.nl            KvK 54869633